Om iVekst

Om iVekst

iVekst tilbyr varig tilrettelagt arbeid (VTA) for mennesker som har falt utenfor ordinært arbeidsliv. Vi ønsker å gi deg tilbud om en trygg arbeidsplass med et inkluderende og godt arbeidsmiljø. Vi jobber med utgangspunkt i at alle har behov for en meningsfylt hverdag med kreativitet og utvikling. Det er derfor vi skaper og bygger arbeidsarenaer, produkter og tjenester.

Alle våre arbeidsarenaer, produkter og tjenester har dermed en spesiell historie preget av vår kultur. Og vi er stadig i endring. Nye arbeidsarenaer skapes og produkter ser dagens lys, nye kunder kommer, nye tjenester leveres og nye avtaler blir gjort.

Vi skaper noe, vi leverer kvalitet og vi er åpne for trender og svingninger i samfunnet. Det gir dynamiske dager for arbeidstakerne våre og sesongarbeid bidrar til variasjon. Tilrettelegging er vårt viktigste verktøy. Det er tilrettelegging som er forutsetning for leveranse og mestring. Det er dette vi er gode på og det er det vi driver med.

Les mer på iVekst.no


Om Café Sliperiet

iVekst har sammen med Larvik kommune, Fritzøe Eiendom og Studio Nille etablert Café Sliperiet. iVekst står ansvarlig for utforming og daglig drift. Stedet vil være en arena for arbeidstakere med behov for tilrettelagt arbeid og for personer som har falt ut av det ordinære arbeidsliv.